Business Nieuws: 14 januari 2013 Kinderopvang De Hooijbergh neemt Stichting Kinderopvang Niedorp over

Na een intensief voorbereidingstraject is de overname van Stichting Kinderopvang Niedorp (SKN) door Kinderopvang De Hooijbergh sinds 20 december 2012 een feit. In de komende maanden worden alle SKN locaties aangepast naar de Hooijbergh stijl.

Kinderopvang De Hooijbergh

Peuterspeelzalen en gastouderbureau

De overgenomen locaties van SKN betreffen de peuterspeelzalen: Spring in 't Veld ('t Veld), 't Pulleboetje (Barsingerhorn), De Barreltjes (Niedorp), Onder de Vier (Lutjewinkel), BSO Eigenwijs ('t Veld), TSO op de Dubbele Punt (Kolhorn) en Gastouderbureau Niedorp.

Per 1 maart 2013 legt Carla Winter haar functie als directeur van SKN neer, ze blijft echter wel in dienst als leidinggevende. Ook de twaalf leidsters van SKN gaan allemaal mee met de overname, voor de kinderen verandert er dus weinig. Er worden wel een paar peuterspeelzalen verplaatst naar de nieuwe locaties van Kinderopvang De Hooijbergh bij de toekomstige brede scholen in Nieuwe Niedorp en 't Veld. De nieuwe locaties gaan De Hooijbergh in De Oude Boomgaard en De Hooijbergh in 't Veld heten. Beide locaties openen dit jaar nog.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl