Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 januari 2013 Gemeente Hollands Kroon en Ondernemers Federatie Hollands Kroon organiseren gezamenlijke bijeenkomst op 22 januari 2013

Op dinsdag 22 januari 2013 organiseren de gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon een gezamenlijke bijeenkomst. Voor deze gezamenlijke bijeenkomst zijn alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen, die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is voor de leden een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten.

Deze avond zal in het teken staan van 'Ontmoeten en kennismaken'. De Ondernemers Federatie Hollands Kroon zal zich deze avond voorstellen en tevens duidelijk maken wat de doelstellingen zijn. Ook wordt er deze avond kennis gemaakt met de gemeente Hollands Kroon.

De gezamenlijke bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Hollands Kroon, De Verwachting 1, 1761 VM te Anna Paulowna. De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur wordt er gestart met het programma. Als gastspreker komt deze avond de heer Jaap Bond van de provincie Noord-Holland. Jaap Bond is gedeputeerde Landbouw en Landelijk gebied. En tevens gebiedsgedeputeerde kop van Noord Holland. Ook zullen Jeanette de Boer (voorzitter Ondernemers Federatie Hollands Kroon), de heer Nawijn (burgemeester Hollands Kroon) en de heer Meskers (wethouder gemeente Hollands Kroon) spreken.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel.

Leden kunnen zich aanmelden via . (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl