Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 januari 2013 Kopstukken op Dag van LTO op 28 februari 2013

LTO Noord logo 28 februari 2013 wordt voor de 7e keer de dag van LTO Noord-Holland georganiseerd. We zijn dit jaar te gast in West-Friesland bij Mantel Holland Quality Bulbs, een vooraanstaand groothandelsbedrijf dat zich richt op de export van bloembollen. Het is de organisatie weer gelukt om een aantal grote sprekers aan de dag te koppelen. Als eerste geeft de meest invloedrijke man van Nederland, Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW, zijn visie op ondernemen in het huidige (maatschappelijk) krachtenveld.

Daarna geeft Sharon Dijksma, sinds december 2013 staatssecretaris van Economische Zaken, aan hoe zij zich de komende jaren zal inzetten voor de agrarische sector.

Albert Jan Maat, voorzitter van LTO Nederland en een van de 25 invloedrijkste Twitteraars van Nederland, richt zich op 'meer met minder'. Vaste gast op de LTO Noord-dag is gedeputeerde Jaap Bond die de lopende dossiers in Noord-Holland zal bespreken. Vervolgens zal de nieuwe LTO Noord directeur, Roland Kip, in gesprek gaan met een forum van vijf enthousiaste Noord-Hollandse ondernemers in een veranderende omgeving. Het thema van de dag is: Ondernemen in een veranderende omgeving. "As je houwe wulle wat je hewwe moet je verandere zoas 't is..." Tussendoor verzorgt Kees Kaas een aantal muzikale intermezzo's. Hij schrijft, zingt en speelt liedjes over stad en land, over het leven en ... over kaas natuurlijk. De dag wordt vrolijk afgesloten door de West-Friese cabaretier Hannes Knoin.

Voor wie:

De leden en relaties van LTO Noord en de leden van de samenwerkende organisaties KAVB, NOP, NFO en LTO Noord Glaskracht.

Thema: Ondernemen in een veranderende omgeving "As je houwe wulle wat je hewwe moet je verandere zoas 't is..."

Datum: Donderdag 28 februari 2013

Locatie: Mantel Holland Quality Bulbs, Markerwaardweg 8, 1606 AS Venhuizen, www.mantelholland.com

Programma

Alle aanwezigen op de Dag van LTO Noord krijgen een relatiekaart aangeboden om een bezoek te brengen aan het Holland Food and Flowers Event in Bovenkarspel www.hollandfoodandflowers.nl (Door: LTO Noord, bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl