Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 januari 2013 Bijeenkomst zakelijke kansen Nederlandse MKB voedselindustrie in Bangladesh op 7 februari 2013

Er liggen voor het Nederlandse MKB veel kansen in de voedselindustrie in Bangladesh. Minister Lilianne Ploumen van Buitenlanse Handel en Ontwikkelingssamenwerking koppelt vraag en aanbod aan elkaar met Sustainable Match.

De minister gaat in maart 2013 samen met een groep ondernemers naar Bangladesh voor de eerste matchmaking-missie in het kader van, bedoeld om Nederlandse en Bengaalse ondernemers en organisaties bij elkaar te brengen.

Een tipje van de sluier

De zakelijke kansen in Bangladesh zijn vooral te vinden in de zuivel-, aquacultuur- en tuinbouwsector. Bengaalse ondernemers hebben bijvoorbeeld behoefte aan voedzame diervoeding en conserveringstechnologie voor zuivel, watermanagement (zoutgehalte, viruspreventie en -behandeling, verhogen van de efficiënt gebruik) en het blijvend vruchtbaar maken van de bodem voor tuinbouw.

Die kennis en technologie kunnen Nederlandse MKB'ers uit de genoemde sectoren bij uitstek leveren.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 7 februari 2013 leert u meer over de zakelijke kansen in Bangladesh en de lancering van de matchmaking missie naar Bangladesh.

Meer informatie op www.mvonederland.nl

(Bron: MVO Nederland, de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. via Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl