Business Nieuws: 28 januari 2013 Werkzoekenden slagen voor opleiding

13 werkzoekenden, die een uitkering van de ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) ontvangen, zijn geslaagd voor de cursus basisveiligheid VCA. Aanstaande maandag krijgen de werkzoekenden hun diploma uitgereikt door de voorzitter van het bestuur van de ISD-KNH, mw. drs. M.J. Scheltema de Heere.

Vanuit de werkgevers in de regio is er regelmatig vraag naar werknemers met specifieke papieren zoals het diploma basisveiligheid VCA en het heftruckcertificaat. Doordat aan het eind van 2012 onverwacht budget over was, was het voor de ISD-KNH mogelijk eenmalig werkzoekenden een cursus aan te bieden om een van deze papieren te behalen en daarmee de kans op een betaalde baan te vergroten. De werkzoekenden zijn geselecteerd vanuit de trainingen van het trainingsbureau van de ISD-KNH, Uitzicht op Werk.

In totaal hebben 22 werkzoekenden deelgenomen aan de cursus voor het behalen van het diploma Basisveiligheid VCA. 13 werkzoekenden zijn geslaagd voor deze cursus en zullen maandag hun diploma in ontvangst nemen. Voor vijf werkzoekenden staat nog een herexamen ingepland.

Eerder zijn al 14 werkzoekenden geslaagd voor hun heftruckcertificaat. Vandaag doet de laatste groep werkzoekenden examen voor hun heftruckcertificaat.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl