Business Nieuws: 29 januari 2013 Dag van de Tulp in Slootdorp druk bezocht

'Samen sterk', met deze insteek brachten KAVB, Rabobank, PPO Lisse, FloraHolland, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho en LTO Groeiservice ruim 350 broeiers en belanghebbenden bijeen tijdens de Dag van de Tulp. De Dag van de Tulp vond vrijdag 25 januari 2013 plaats bij Proeftuin Zwaagdijk gelijktijdig met de jaarlijkse marktbroeishow.

De reacties onder de bezoekers waren zeer positief waarmee de samenwerking tussen de organisaties succesvol genoemd kan worden.

Het programma begon centraal met jaarvergadering van de Productgroep Tulp van de KAVB. De BKD presenteerde daarin haar jaarstatistieken.

Vervolgens gaf Erwin Cardol, projectleider Seed Valley, een lezing over samenwerking tussen bedrijven. Seed Valley is een samenwerkingsverband van zaadbedrijven uit omgeving Westfriesland welke gezamenlijk initiatieven opzetten rondom promotie, scholing en imago. De bloembollensector kon hier lering uit trekken.

Na het centrale gedeelte konden de bezoekers deelnemen aan verschillende workshops met uiteenlopende onderwerpen. Ook konden bezoekers de marktbroeishow en bedrijvenmarkt langsgaan. Kortom genoeg mogelijkheden om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. (Bron: Proeftuin Zwaagdijk)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl