Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 februari 2013 Hollands Kroon: Ondernemer in de openbare ruimte? Kom dan naar onze netwerkbijeenkomst op 15 februari 2013

In een gemeente Hollands Kroon gebeurt er altijd wel iets. Hier wordt een riool vervangen, daar komen nieuwe lantaarnpalen en ergens anders wordt de weg opgeknapt.

Van buitenaf is het soms moeilijk om hier samenhang in te zien. De gemeente Hollands Kroon laat ondernemers in de openbare ruimte in een netwerkbijeenkomst op vrijdag 15 februari 2013 graag zien wat er de komende periode op stapel staat en hoe wij onze werken uitbesteden. Terwijl de ondernemers een kijkje in de keuken van de gemeente nemen, leert de gemeente haar ondernemers beter kennen. Ook worden ondernemers op weg geholpen in hoe ze kunnen meedingen naar een opdracht.

Uitnodiging

Ondernemers in de openbare ruimte van Hollands Kroon zijn van harte welkom op de Netwerkbijeenkomst Openbare Ruimte op vrijdag 15 februari 2013. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur ontmoet u in het gemeentehuis te Anna Paulowna (de Verwachting 1, 1761 VM) mensen van de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente en vele vakgenoten.

Kom op tijd, dan mist u niets van het gevarieerde programma.

Aanmelden

Bent u ondernemer in de openbare ruimte en wilt u deelnemen aan de netwerkbijeenkomst of bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst te bezoeken, en u wilt wel graag op de hoogte blijven van de plannen? Geef dit dan op via U volgt de bijeenkomst op Twitter met #NORHK. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl