Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 februari 2013 Coöperatie voor innovatie in de bollensector Kop van Noord-Holland

Drie bollenbedrijven uit de Kop van Noord-Holland hebben een coöperatie opgericht om hun krachten te bundelen. Ze hebben als doel innovatieve 'bol op pot' producten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Hiervoor hebben zij een bijdrage van Ä 20.000 ontvangen van het Europese plattelandsontwikkelingsprogramma Leader en Provincie Noord-Holland.

De coöperatie (www.bulbieflowers.com) houdt zich niet alleen bezig met innovatieve product ontwikkeling maar ook met zo duurzaam en ecologisch mogelijk produceren. In de veranderende markt waarin gemak en duurzaamheid sleutelwoorden zijn is het zaak dat de bollensector zich hieraan aanpast. De samenwerkende bedrijven willen door marktonderzoek vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen en nieuwe trends ontwikkelen.

Voor de Kop van Noord-Holland is de bollensector erg belangrijk. Dit initiatief is een voorbeeld van hoe bedrijven zich in moeilijke tijden flexibel en innovatief opstellen en daarmee nieuwe kansen en afzetmarkten creëren. (Bron: Leader+ Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl