Business Nieuws: 22 februari 2013 Gastvrije Kop van Noord-Holland

Regio VVV Kop van Noord-Holland, VVV Texel en RECRON willen de kwaliteit van de toeristische sector in de Kop van Noord-Holland verbeteren met het project 'Gastvrije Kop van Noord-Holland'. In de regio's West-Friesland en Noord-Kennemerland heeft dit project al eerder kleinschalige toeristische ondernemers ondersteund. Met financiering van het Plattelandsontwikkelingsprogramma Leader en Provincie Noord-Holland is Gastvrij Noord-Holland aangepast aan het toeristisch aanbod in de Kop van Noord-Holland en wordt het daar nu uitgerold.

Gastvrije Kop van Noord-Holland is de werktitel van een project waarmee beoogd wordt het kleinschalig aanbod te bundelen onder een nog te ontwikkelen koepelconcept. Kleinschalige toeristische verblijfsaccommodaties worden binnen dit concept gekoppeld aan lokale producten, natuur, cultuurhistorie en lokale kunst. Zo wordt optimaal ingespeeld op de behoefte van recreanten aan authenticiteit, belevenissen en de zogenaamde 'slow-trend'.

Daarnaast is het doel om rendement en kwaliteitsverbetering in het aanbod bereiken door ondernemers met elkaar slagvaardig in te laten spelen op kansen die voor hen relevant zijn.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl