Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 28 februari 2013 Verkiezingsavond Ondernemingsverkiezing Noord-Holland op 24 april 2013

Op woensdagavond 24 april 2013 gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan om de beste onderneming van Noord-Holland te worden. Tijdens deze spectaculaire verkiezingsavond wisselen spanning en entertainment elkaar af. Theater Philharmonie in Haarlem vormt het podium van de feestelijke avond.

Verkiezingsavond Ondernemingsverkiezing Noord-Holland op 24 april 2013

Hier verzamelen de finalisten en de bezoekers zich op 24 april 2013 in feestelijke kleding voor de uitreiking van de felbegeerde titels én de publieksprijs.

Jort Kelder en Sandra van Nieuwland

De avond wordt gepresenteerd door de man die alles weet van oud en nieuw geld en die ook precies weet 'hoe het heurt': Jort Kelder. Daarnaast vinden er diverse feestelijke en verrassende optredens plaats. Verder treedt op Sandra van Nieuwland, bekend van The Voice of Holland.

Zet daarom deze datum alvast in uw agenda: Gala-avond Finale OVNH woensdag 24 april 2013 in theater Philharmonie. Kaartverkoop start op 2 maart 2013. (Bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, OVNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl