Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 maart 2013 Verkiezing Inspireer NHN - Inschrijven kan tot en met 1 april 2013

Noord-Holland Noord heeft een dynamische arbeidsmarkt met tal van kansen en uitdagingen waar we als regio trots op mogen zijn. Ondernemers, onderwijs en overheden zetten zich, ieder voor zich en soms gezamenlijk, vol overgave in om werken in onze regio tot een succes te maken.

Verkiezing Inspireer NHN

Om de arbeidsmarkt te bewegen, in het behoud en creëren van banen of het aantrekken en opleiden van personeel, zijn er in onze regio tal van arbeidsinitiatieven. Ondernemers, opleidingen of instellingen die door begrenzingen in de huidige arbeidsmarkt zelf ideeën ontwikkelen en projecten opstarten om kansen te creëren voor een vernieuwde arbeidsmarkt.

Inspireer NHN bundelt al deze arbeidsinitiatieven zodat we van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen delen. Een plek om initiatieven te versterken en nieuwe verbindingen te maken tussen ondernemers, onderwijs en overheid.

Verkiezing Inspireer NHN

In het voorjaar van 2013 organiseert Inspireer NHN een verkiezing van initiatieven. Ondernemers, onderwijs en overheden worden uitgedaagd om hun initiatieven te delen met de regio en zo kans te maken op de titel 'WIJ INSPIREREN NHN'.

Heeft u of kent u een initiatief dat bijdraagt aan een succesvolle arbeidsmarkt in onze regio Noord-Holland Noord? Schrijf u nu in, of draag een initiatief voor! Inschrijven kan van 25 februari 2013 t/m 1 april 2013: www.inspireernhn.nl (Bron: Verkiezing Inspireer NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl