Business Nieuws: 05 maart 2013 Opnieuw subsidie voor veiligheidscheck voor kleine bedrijven

Ondernemers met oog voor veiligheid voor hun personeel en klanten, kunnen ook dit jaar een gratis veiligheidsscan krijgen. Alle ondernemers met maximaal vijf vestigingen, en maximaal tien medewerkers (fte's) per vestiging komen voor zo'n controle in aanmerking, ook als zij eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling.

Hangen de camera's op de juiste plek, kan de toonbank beter een stukje worden verplaatst, is het personeel goed geïnstrueerd? Zomaar wat vragen die aan de orde komen bij de check die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid de winkeliers aanbiedt. De controle leidt tot een rapport met aanbevelingen om de winkel beter te beveiligen.Nieuw in de regeling, is dat ondernemers die op basis van de veiligheidsscan willen investeren in maatregelen om de veiligheid in hun zaak te verbeteren, kunnen kiezen uit speciaal geselecteerde pakketten in vier categorieën: organisatorische, bouwkundige, elektronische of digitale maatregelen of combinaties daarvan. De helft van die investering wordt vergoed, tot een maximum van duizend euro.

Bent u ondernemer en wilt u weten of en hoe uw bedrijf in aanmerking komt voor een gratis veiligheidsscan? Kijk dan op www.hoeveiligisuwzaak.nl/vkb/

Eenveiligheidsscan kunt u per mail aanvragen. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl