Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 maart 2013 Agritrainee.org: de portal voor internationaal leren

agritrainee logo Op vrijdag 1 maart 2013 is het nieuwe digitale platform www.agritrainee.org live gegaan.< Dit platform is een initiatief van kenniscentrum Aequor en Stichting Uitwisseling en Studiereizen voor het Platteland (SUSP) om internationaal leren in het domein van agri & food te bevorderen.

www.agritrainee.org biedt leerlingen die stage willen lopen in het buitenland of zich daarop oriënteren alle benodigde informatie om hun stageperiode goed te regelen. Informatie over verschillende landen en de stagemogelijkheden daar, het regelen van verblijfspapieren en uiteraard toegang tot door Aequor erkende leerbedrijven is er te vinden. Ook voor stagebegeleiders, van scholen in Nederland of van bedrijven in het buitenland, biedt dit online platform allerlei handige tools, tips en handige links.

Arbeidsmarkt in beweging:

De website www.agritrainee.org is onderdeel van het Servicebureau Internationaal Leren dat Aequor en SUSP hebben opgezet. Belangrijkste reden voor dit initiatief is dat de arbeidsmarkt steeds internationaler wordt en buitenlandse stages kunnen helpen om de overgang van onderwijs naar die internationale arbeidsmarkt te verbeteren. Het Servicebureau wordt een informatie- en dienstverleningspunt voor alle zaken rondom internationaal leren en buitenlandse stages (inkomend en uitgaand). Beide organisaties willen in dit servicebureau samenwerken om internationaal leren te bevorderen. Ook worden er partnerschappen aangegaan met buitenlandse organisaties als Kamers van Koophandel en nationale organisaties als Nuffic en Greenport Holland.

Clusius College

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl