Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 maart 2013 Enquête toegankelijkheid EU-subsidies voor MKB Noord-Holland

Hoe toegankelijk zijn Europese innovatiesubsidies voor het midden- en kleinbedrijf? De provincie doet daar onderzoek naar door middel van een enquête.

Heeft u als ondernemer van een midden- of kleinbedrijf te maken gehad met het aanvragen van subsidie? Dan verneemt de provincie graag uw ervaringen. Maar ook als u die ervaring niet heeft, wordt uw mening op prijs gesteld.

Door middel van een enquête wil de provincie Noord-Holland graag te weten komen hoe toegankelijk Europese subsidies zijn voor het MKB in Noord-Holland, waar de knelpunten zitten en wat het aanspreekpunt is als het gaat om Europese fondsen.

De informatie wordt gebruikt om het provinciale beleid beter af te stemmen op de wensen van het MKB. Het invullen van de enquête neemt enkele minuten in beslag.

Online enquêteformulier: http://www.thesistools.com/web/?id=318606 (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl