Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 maart 2013 Nieuwe elektrotechnische opleidingen in Noord-Holland Noord

Vanaf 1 april 2013 beschikt de Techniekcampus in Den Helder over de meest geavanceerde practica op het gebied van de elektrische energietechniek in de regio Noord-Holland Noord. De samenwerking tussen ROC Kop van Noord-Holland, Tetrix Bedrijfsopleidingen en Quercus Technical Services maakt deze practica mogelijk.

Het onderwijsaanbod van de Techniekcampus groeit met diverse hoog- en laagspanningstrainingen én explosieveiligheidstrainingen. De practica zorgen ervoor dat medewerkers direct inzetbaar zijn op het gewenste niveau van een werkgever. Hierdoor positioneert de Techniekcampus zich als unieke opleider in de noordelijke regio.

Op 18 april 2013 organiseert NHN samen met de samenwerkende partijen een feestelijke lanceringbijeenkomst.

Meer informatie op www.qts.nl (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl