Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 maart 2013 ISD Beurs, alles over werk, inkomen en onderwijs op 4 april 2013 in Schagen

De succesvolle werkgeversmarkt die de ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) twee maal per jaar organiseert krijgt een vernieuwde invulling en daarom ook een nieuwe naam.

Werkgeversmarkt wordt `ISD Beurs: Alles over werk, inkomen en onderwijs'. Donderdag 4 april 2013 van 09.00 tot 13.00 uur vindt de eerste ISD Beurs aan het Westerpark 20 in Schagen plaats.

Werk

In het kader van het thema werk kunnen bezoekers, net als voorheen, terecht bij werkgevers die vacatureruimte hebben voor zowel regulier als uitzendwerk, en vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. De trainers van Uitzicht op Werk geven ook deze keer handige tips om voor een goede cv en sollicitatiebrief.

Het UWV is aanwezig om bezoekers uitleg te geven over de website www.werk.nl. Hierin komt ook aan bod hoe deze website gebruikt kan worden binnen de zoektocht naar werk.

Voor werkzoekenden die op zoek zijn naar extra werkervaring is Noorderkwartier N.V.

aanwezig. Zij informeren werkzoekenden over de werkervaringsplekken bij hen. Een unieke kans is om werkervaring op te doen.

De volgende werkgevers en vrijwilligersorganisaties zullen op de ISD Beurs aanwezig zijn:

Inkomen

Anders dan voorheen staan nu ook op de thema's inkomen en onderwijs centraal. Voor het thema inkomen kunnen bezoekers terecht voor informatie over minimaregelingen zoals bijzondere bijstand en langdurigheidstoeslag en schuldhulpverlening. Het Arker Boetje verkoopt opnieuw kleding voor 1 euro per stuk. Ook zelfstandigen worden bediend, de bbz consulenten staan klaar voor zelfstandigen met financiële problemen. Zij kunnen aangeven welke regelingen er zijn en hoe de ISD-KNH zelfstandigen kan ondersteunen.

Onderwijs

Voor het thema onderwijs kunnen jongeren terecht bij het RMC. De consulenten van het RMC kunnen jongeren die een andere opleiding zoeken of toch een diploma willen halen alles vertellen over opleidingsmogelijkheden in de regio. Daarnaast is een adviseur van het ROC Horizon College aanwezig die bezoekers informeert over beschikbare en mogelijk geschikte opleidingen. Er is ook informatie verkrijgbaar over de opleidingen van het ROC Noordkop.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl