Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 april 2013 Dutch Lily Days 21-24 mei 2013

Van 21 tot en met 24 mei 2013 is Nederland het epicentrum van de wereldwijde teelt en handel in lelies, zoals ons land al veertig jaar toonaangevend is. Om het belang van de lelieteelt in Nederland meer te benadrukken kozen vijftien veredelaars en handelaren er in 2011 voor om de handen ineen te slaan. De Dutch Lily Days waren geboren.

Kort na de Keukenhof, die voor een optimale rassenpresentatie nét even te vroeg wordt gehouden, zetten bedrijven hun deuren open. In het eerste jaar konden de Dutch Lily Days bezoekers verwelkomen vanuit de gehele wereld. De formule om in enkele dagen tijd meerdere bedrijven te bezoeken, was een voltreffer. Vorig jaar kwam het aantal deelnemers uit op zestien. Ook dit jaar gaan de Dutch Lily Days met hetzelfde aantal bedrijven van start.

Meer informatie en deelnemende bedrijven en lokaties www.dutchlilydays.nl (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl