Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 april 2013 Wieringer primeurs op Voorjaarsbeurs Agriport

Afgelopen weekend hebben diverse Wieringer bedrijven zich gepresenteerd op de Voorjaarsbeurs bij Agriport.

Bij Smit installatietechniek was er veel aandacht voor het opengewerkte warmtebuffervat. Jacob Smit is namelijk de eerste die deze vaten heeft geplaatst In Nederland. Het is de absolute toekomst op gebied van duurzame energie. Een primeur in Nederland, waar veel interesse voor was. Pascal Revenich van Sportmassage Hollands Kroon presenteerde zijn nieuwe tak van sport: Bedrijfsmassage Hollands Kroon. Veel ondernemers en bezoekers hebben kennisgemaakt met zijn stoelmassage, waarmee hij op elke werkplek een goede massage kan verzorgen.

René Dirks spreekt van een geslaagde beurs. Er waren veel belangstellenden voor de stand van Bouwbedrijf Dirks waarin mooie foto's van reeds gerealiseerde bouwwerken werden getoond. Richard Wigbout toonde zijn jonge bedrijf in de fotografie. Wigbout Fotografie heeft de bezoekers kennis laten maken met hoogtefotografie. Dankzij Lenie Jellema van FeelGood liepen er veel vrouwen met prachtig gemodelleerde wenkbrauwen rond op de beurs.

Op de stand van Aficom was er een gezellig informeel treffen. Een ieder kon bijpraten of kennis maken met Alexander de Groote, Gert-Jan Poortman en andere Aficon medewerkers. Op deze stand kregen ook de Alpe D'Huzes renners van RSG Wiringherlant een plaats. Zij zamelden enthousiast geld in voor het goede doel. Accu Service Hippo toonde in de ruime stand vele soorten en maten accu's. Een geslaagde beurs waar deze Wieringer ondernemers tonen dat de crisis door enthousiast ondernemerschap overwonnen kan worden!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl