Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 mei 2013 Bloembollenseizoen komt op gang - open dagen tulp en lelie in juni en september 2013

Het bloembollenseizoen komt na het koude begin van het voorjaar op gang bij Proeftuin Zwaagdijk. De lelie- en gladiool proeven worden op het moment geplant terwijl de proefvelden met tulpen al wekelijks worden behandeld. Het onderzoek in bloembollen richt zich vooral op onkruidbestrijding, bolontsmetting, virus, bemestingsconcepten, vuur en Rhizoctonia. Daarnaast is wederom het gebruikswaarde onderzoek tulpen aangelegd.

Tijdens onze open dagen zijn de onderzoeken te zien. De open dagen tulp zijn in juni 2013 in Creil, Julianadorp en Zwaagdijk. In Julianadorp en Vledder vindt in september 2013 een open dag lelie plaats. Hou www.proeftuinzwaagdijk.nl in de gaten voor de exacte data. (Bron: Proeftuin Zwaagdijk)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl