Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 27 mei 2013 Gratis netwerkevent Kop van Noord-Holland op maandag 27 mei 2013

Op maandag 27 mei 2013 vanaf 19:00 uur, organiseert Jong MKB Noordwest-Holland voor de 3e keer het gratis event 'Bedrijf in Beeld'. Er worden deze avond 4 interessante workshops gegeven.

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor 2 workshops naar keuze.

Daarnaast is er ruimte voor een hapje en een drankje om op ontspannen wijze in contact te komen met collega ondernemers.

Het event 'Bedrijf in Beeld' wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Holland Noord, waar het event ook zal plaatsvinden. Ondernemers kunnen zich vooraf inschrijven via de website van Jong MKB Noordwest-Holland; www.jongmkbnwh.nl

De workshops:

 1. Hoe kun je Facebook zakelijk inzetten? Door Jon Ruigrok; Ondience
  Leer de belangrijkste zaken over Facebook, zodat ook jij Facebook kunt inzetten voor jouw bedrijf.
 2. Presteren in verkoopgericht communiceren. Door Thea de Jong; 4Changes
  Verkoopgericht kunnen communiceren. Regie hebben en houden in een gesprek om je doel te bereiken. Gesprekken kunnen sturen en het gewenste resultaat behalen.
 3. Het gaat er niet om wie je bent, maar om wie je wilt zijn Door Nico Schuit; coach en trainer
  Een nieuwe en andere bewustwording van ondernemen die je helpt jouw doelen te bereiken.
 4. Doe jij jezelf fiscaal niet tekort? Door Rene Stammes; Belastingdienst
  Op luchtige wijze wegwijs worden in de wondere wereld van de fiscale aftrekposten

Jong MKB Noordwest-Holland

Jong MKB Noordwest Holland organiseert iedere laatste maandag van de maand bijeenkomsten workshops of bedrijfsbezoeken om samen met andere ondernemers ervaringen te kunnen delen, samen te werken en in een open sfeer te kunnen netwerken met collega's.

Op de website is meer informatie te vinden over Jong MKB Noordwest-Holland en dit event. Ondernemers kunnen zich op deze website ook aanmelden om lid te worden van Jong MKB Noordwest-Holland. Jong MKB Noordwest-Holland, is onderdeel van Jong MKB Nederland.

Jong MKB Noordwest-Holland is een vereniging van regionale netwerken voor ondernemers. Jong heeft betrekking op de leeftijd van het bedrijf. Ondernemers kunnen lid worden van een Jong MKB Noordwest-Holland als het huidige bedrijf van deze ondernemers niet langer dan 7 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl