Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 mei 2013 Stuurgroep Agriboard behandelt nieuwe visie Greenport Noord-Holland Noord

Naar aanleiding van de erkenning van de regio Noord-Holland Noord als Greenport in de Rijksstructuurvisie (SVIR) moest er een herziende strategische visie opgesteld worden.

In de Agriboard stuurgroep vergadering die plaatsvond op 23 mei 2013 bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar werd gesproken over deze nieuwe strategische visie van Greenport Noord-Holland Noord. De laatste discussiepunten over de strategie 2013-2016 werden behandeld na een presentatie van Grontmij B.V. over de hoofdlijnen van de strategie. De strategische visie bevindt zich nu in de afrondingsfase. Wanneer de definitieve versie van de visie uitkomt, zal de stuurgroep deze nieuwe koers vaststellen. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl