Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 juni 2013 Paul J. Groot nieuwe bestuursvoorzitter Holland Health

Paul J. Groot heeft zich vrijdag 24 mei 2013 tijdens een reguliere bestuursvergadering aan het bestuur en het cluster van Holland Health gecommitteerd.

Hij zal het voorzitterschap gelijk de aftredende voorzitter Harry Luik (MCA-Gemini) op een passende wijze gaan leiden. Het succesvolle cluster Holland Health wil verder en streeft er naar alle waarden die het in haar missie en visie heeft benoemd, in de komende jaren waar te maken. Het in 2012 toekennen van de Europese EFRO subsidie is een kroon op het voorgaande werk en zal verder naast bijvoorbeeld het No-Besitas programma worden uitgerold in de regio.

Het vasthouden aan gestelde doelen en het doorontwikkelen van Holland Health cluster is een van de belangrijke speerpunten van de aangesloten deelnemers en het bestuur. Daarnaast is het betrekken, promoten en verbinden van andere innovatieve ontwikkelingen op gezondheidsterrein in de regio Noord-Holland Noord (inclusief Waterland) met Holland Health noodzaak om de regio een verdiende boost te geven.

Paul J. Groot heeft ervaring als zelfstandig gevestigd bestuur- en management adviseur voor profit en non-profit (zorg)gerelateerde sociale ondernemingen en heeft een onafhankelijke relatie met de binnen het cluster aangesloten ondernemingen en organisaties. Dit wordt als een groot voordeel gezien om het cluster te verbinden met bijvoorbeeld de genoemde regio's. (Bron: Holland Health)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl