Business Nieuws: 10 juni 2013 Mini-symposium RPA-NHN - Op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt

Tijdens het Divosa Voorjaarscongres, dat op 6 juni 2013 werd georganiseerd in Hengelo, werd er door Sharon Smit, manager van het Kennis- en Adviescentrum RPA-NHN een mini-symposium gegeven in samenwerking met Martin Stempher, directeur Zorg & Innovatie WNK Bedrijven. Onderwerp van dit mini-symposium was 'Op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt'.

In de regio Noord-Holland Noord is men op zoek gegaan naar werkgevers die bereid zijn te bouwen aan een sterke regionale economie met beschikbaar en gekwalificeerd arbeidspotentieel. Tijdens dit minisymposium is er dieper ingegaan op de aanpak, hoe het is ontstaan, hoe het bestuurlijk geregeld is, hoe men de samenwerking in de regio heeft opgepakt, hoe men afspraken met elkaar heeft gemaakt en wat de eerste ervaringen ermee zijn. Daarnaast werd er ook nog ingegaan op de betekenis van deze aanpak in het licht van het sociaal akkoord. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl