Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 12 juni 2013 Agrifoodsector: 5 miljoen euro beschikbaar voor MKB-valorisatieprojecten

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - MKB-ers in de agrifoodsector kunnen vanaf 3 juni 2013 projectvoorstellen indienen voor haalbaarheidsprojecten en MKB-innovatieprojecten. De Topsector Agri&Food heeft hiervoor 5 miljoen euro beschikbaar gesteld. De regeling is tot 23 september 2013 geopend.

In de tender is 4,4 miljoen euro beschikbaar voor MKB-innovatieprojecten. In deze projecten kunnen samenwerkingsverbanden van twee of meer MKB-ers een industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling voor 40% gefinancierd krijgen. Voor haalbaarheidsprojecten, waarin de technische en economische potentie van innovatieve ideeën kunnen worden getest, is Ä 600.000 beschikbaar.

Voor haalbaarheidsprojecten geldt dat de Topsector 50% van de projectkosten draagt.

De ingediende projecten moeten passen binnen de thema's van het innovatiecontract Topsector Agri&Food. De call sluit op 23 september 2013 om 17.00 uur. Daarbij worden de haalbaarheidsprojecten op volgorde van binnenkomst behandeld. De ingediende MKBinnovatieprojecten worden via een tender gerangschikt op kwaliteit. De call staat onder auspiciën van het TKI Agri&Food.

Informatie en indienen Geïnteresseerde MKB-ers kunnen voor meer informatie contact opnemen met TKI Agri& Food. Ook is er informatie beschikbaar op de website van Agentschap NL.

Aanvraagformulieren zijn te downloaden via de site van Agentschap NL. Voordat u een aanvraag indient, kunt u uw projectidee ook laten toetsen door Agentschap NL. (Bron: Agriboard, Topsector Agri&Food Share)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl