Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 juni 2013 Ondersteuning voor ondernemers bij ontwikkeling van 'Teelt de grond uit'-systemen

Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (PPO): Het programmateam 'Teelt de grond uit' roept ondernemers die plannen hebben of bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe teeltsystemen 'los van de grond' op om hun onderzoeksvragen in te dienen bij de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U).

Vanuit de Topsector is in 2014 weer budget beschikbaar om onderzoeksvragen van ondernemers op te pakken. Voorwaarde voor financiering vanuit de Topsector is dat het bedrijfsleven ook zelf investeert. Bedrijven en private organisaties kunnen hun initiatieven tot en met 31 augustus 2013 indienen. Eind 2013 worden de indieners geïnformeerd of hun voorstel is gehonoreerd.

Voor toelichting of ondersteuning bij het formuleren van uw vraag kunt u contact opnemen met de coördinator voor uw sector van Teelt de grond uit www.teeltdegronduit.nl (Bron: Praktijkonderzoek Plant & Omgeving)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl