Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 juni 2013 Handelsmissie onder leiding van de Provincie Noord-Holland - april 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Noord-Holland heeft sinds 1995 economische banden met Shandong. Sindsdien heeft de provincie vele bedrijven op weg geholpen bij hun entree op deze markt. In april 2014 krijgt het bedrijfsleven de gelegenheid om met name binnen de genoemde clusters te profiteren van de economische groei in de provincie Shandong.

Onder de bestuurlijke en zakelijke leiding van Gedeputeerde Staten en met medewerking van ons postennetwerk wordt een tailor made programma samengesteld. Uw wensen en ambities staan centraal via match making, fact finding, bedrijfsbezoeken, profilering tijdens seminars en productpresentaties.

De provincie Noord-Holland distribueert in september 2013 de officiële uitnodigingen voor de handelsmissie China 2014. In dit document treft u achtergrondinformatie aan over de geplande reis die u kunt gebruiken bij uw overwegingen deel te nemen. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met: Provincie Noord-Holland, Programma Manager Internationale Marketing en Acquisitie, Joost van Dalen.

Tel. 023 - 514 31 43. E-mail : .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl