Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 juni 2013 Wethouder Meskers trots op bedrijven in project 130 Renewables

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wethouder Theo Meskers is trots op de bedrijven die samen het project 130 Renewables hebben opgestart. De officiële start van het project vond plaats op vrijdag 21 juni 2013 tijdens de Sail/Marinedagen in Den Helder. Om dit succes te vieren bracht wethouder Meskers de bedrijven een taart.

130 Renewables

130 Renewables is een initiatief waarbij de Noord-Hollandse bedrijven WES, Tocardo, ZON Energie en ES Technology de elementen wind, water en zon verbinden.

Deze bedrijven zijn gevestigd aan - en rond de A7. Daar waar WES, Tocardo en ZON Energie maximaal gebruik van de duurzame bronnen wind, water en zon nastreven, zorgt ES Technology voor de verbinding tussen opwekking en gebruik van de opgewekte duurzame energie. Doel van de Noord-Hollandse samenwerking in het project 130 Renewables is een duurzame ontwikkeling realiseren en versnellen in Noord-Holland. Daarbij richten zij zich op de inzet op duurzame energiesector, groei van werkgelegenheid in de regio en groei van innovatie en hoogwaardige kennis.

Economie

Wethouder Theo Meskers: "Hollands Kroon is trots op haar ondernemers met kennis op het gebied van duurzame energie en ziet deze bedrijfstak graag groeien. Het op een andere manier opwekken van energie door zon, water, biomassa en wind vindt het college van groot belang. Om te onderstrepen dat we dit project toejuichen heb ik de samenwerkende bedrijven een taart gebracht. Om hen succes te wensen op de beurs en uit te spreken dat ik hoop dat hun samenwerking effect gaat hebben".

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl