Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 28 juni 2013 Leisure Board Noord-Holland Noord brengt werkbezoek aan Sail Den Helder

Van 20 tot 23 juni 2013 stond de regio volop in de belangstelling vanwege Sail Den Helder. Ruim 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland bezochten het nautische evenement, ondanks het matige weer. Leden van Leisure Board, Stichting Vrijetijdsindustrie NHN en het Professio- neel Netwerk waren vrijdag 21 juni 2013 uitgenodigd om mee te varen aan boord van de Koh-i-Noor.

Na een presentatie over Regiobranding voor Noord-Holland Noord in de bioscoop op Willemsoord liepen de genodigden naar de Visserijkade om aan boord van het Tallship Koh-i-Noor te gaan. Gedeputeerde Jan van Run, voorzitter Leisure Board stond iedereen op te wachten.

Het programma begon met een korte voorstelronde. Daarna bracht Jan van Run iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het motto was: mouwen opstropen en aan het werk, er is genoeg gepraat. Ook deed hij een oproep om mee te denken met Leisure Board, input te geven en vooral mee te doen.

De vaartocht was gezellig. Er was een borrel op het achterdek en iedereen heeft met elkaar kunnen bijpraten. Op 30 juni 2013 wordt de tijdens deze dag gepresenteerde Visie Leisure Board via de website openbaar gemaakt.

Kijk hiervoor op www.leisureboard.nl (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl