Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 juli 2013 Start werkzaamheden bedrijventerrein Kruiswijk III in Anna Paulowna

Woensdag 3 juli 2013 zal Heijmans starten met werkzaamheden aan bedrijventerrein Kruiswijk III. Het eerste bedrijfskavel is verkocht aan Olof Schuur B.V. uit Breezand. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting starten in september 2013. In voorbereiding hierop zal Heijmans het perceel bouwrijp maken en de ontsluitingsweg over het bedrijventerrein aanleggen. De verbinding tussen Kruiswijk II en de Grasweg zal hierdoor worden gerealiseerd.

Plattegrond Kruiswijk III

In eerste instantie zal het zogenaamde cunet voor de weg worden gegraven en worden aangevuld met zand, daarbovenop komt voorlopig een bouwweg. Dit pakket moet ongeveer een half jaar liggen om toekomstige verzakking van de weg te voorkomen. Na dit half jaar worden de eerste lagen van de asfaltverharding en de verlichting aangebracht en kan de weg worden opengesteld voor verkeer. Het exacte moment hiervoor is onder andere weersafhankelijk en zal plaatsvinden in overleg met de gemeente Hollands Kroon.

optie 1 Kruiswijk - 2 Vogel

Na de bouwvakantie zullen de werkzaamheden aan de ontsluitingsweg plaatsvinden. Het noodzakelijke bouwverkeer zal zoveel mogelijk via Kruiswijk II worden afgewikkeld om de mogelijke overlast aan de Grasweg te minimaliseren. (bron: www.kruiswijk3.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl