Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 15 juli 2013 Paul de Krom nieuwe voorzitter Raad van Toezicht ECN

Per 1 juli 2013 is drs. Paul de Krom (50 jaar) als voorzitter toegetreden tot de Raad van Toezicht van ECN. De heer de Krom is oud-staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en beschikt vanwege zijn arbeidsverleden bij de rijksoverheid en het internationale bedrijfsleven over zeer relevante ervaring. Hij is in zijn functie benoemd door minister Kamp (Economische Zaken). Daarmee is de vacature vervuld die is ontstaan door het vertrek van de heer dr. ir. A. Veenman.

Per 1 januari 2014 treedt ook dhr. ir. B. C. Fortuyn toe tot de Raad van Toezicht. De heer Fortuyn is vanwege zijn uitgebreide ervaringen in het internationale bedrijfsleven een welkome aanvulling op de Raad van Toezicht van ECN.

De heer drs. G.H.B. Verberg en mevrouw drs. M. A. Scheltema zijn inmiddels teruggetreden uit de Raad van Toezicht. Wij bedanken de heer Verberg en mevrouw Scheltema voor hun toewijding, tijd en inzet voor ECN in de afgelopen jaren.

De Raad van Toezicht van ECN heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van de directie en deze met advies bij te staan. Als dochteronderneming van ECN valt NRG indirect ook onder het toezicht van de Raad van Toezicht van ECN. Paul de Krom is voor een termijn van vier jaar benoemd. Paul de Krom: "Ik verheug mij op een nauwe samenwerking met ECN en NRG. Twee prachtige organisaties met veel kennis en ervaring waar we in Nederland trots op mogen zijn!"

Raad van Toezicht ECN

De huidige samenstelling van de ECN Raad van Toezicht: drs. P. de Krom (voorzitter); dr. ir. C.P. Jongenburger; prof. dr. ir. H. Bijl en ir. B.C. Fortuyn (per 1 januari 2014 ).

Meer informatie op www.ecn.nl v

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl