Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 juli 2013 Werkzaamheden BedrijvenPark de Dogger in Den Helder gestart

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente Den Helder legt een uniek bedrijventerrein aan achter de voormalige jeugdgevangenis de Doggershoek. De werkzaamheden zijn in volle gang.

De sloot rond het terrein wordt uitgegraven en wordt maar liefst 10 meter breed en sluit straks mooi aan op de kanoroute. De wegen en fietspaden worden aangelegd en een nieuwe fietsbrug zorgt voor een goede aansluiting op de achterliggende wijken. In oktober 2013 worden bomen in de grond gezet. Het groene en waterrijke BedrijvenPark de Dogger is in december 2013 klaar. Dan kunnen ondernemers op deze geweldige plek hun ambities waarmaken.

Wonen en werken op een in een unieke locatie

Te midden van ruimte en rust is BedrijvenPark de Dogger centraal gelegen langs een van de belangrijkste ontsluitingswegen naar Den Helder en ligt het op loopafstand van station Zuid. Op het terrein ligt ook de Techniekcampus. De broedplaats voor technisch talent. Voor ondernemers is dit bedrijvenpark een dynamische omgeving met ruimte voor inspiratie.

Bedrijfsbord De Dogger

Hier kunnen ondernemers wonen en werken combineren. Alle voorzieningen voor het hele gezin liggen op steenworp afstand. Vooral de kleinschaligheid van BedrijvenPark de Dogger is uniek in het aanbod van bedrijfskavels. De woon/werkkavels zijn beschikbaar vanaf 600 m2 en werkkavels vanaf 1100 m2.

Fietspad

Vanaf 1 juli 2013 tot en met november 2013 is het fietspad achter de Techniekcampus niet meer begaanbaar. Fietsers kunnen gebruik maken van het Korvetpad en de IJsselmeerstraat. De bestaande fietsverbinding wordt vervangen door een fietsbrug die het terrein verbindt met Nieuw Den Helder.

Meer informatie

De verkoop van de kavels is gestart. Kijk voor meer informatie op www.dedogger.nl of neem contact op met Juliëtte Hulzebos, projectleider Ruimte Wonen en Ondernemen, telefoon; 0223 678847; mail

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl