Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 juli 2013 Nieuw budget Europees Visserij Fonds voor Noord-Holland Noord

De Provincie Noord-Holland en het Europees Visserij Fonds stellen Ä 720.000 beschikbaar voor projecten die bijdragen aan het programma De Kop Vooruit, voor de verduurzaming en economische versterking voor de visserijgemeenten.

Visserijgebieden in Noord-Holland die onder het programma vallen zijn: gemeente Texel, Den Helder, Hollands Kroon (v.h. Wieringen, Wieringermeer), Andijk, Enkhuizen, en Edam-Volendam. De tender is geopend van 1 oktober 2013 tot 31 oktober 2013.

Het Europees Visserijfonds (EVF) van de EU ondersteunt de werkgelegenheid en een duurzame ontwikkeling van de visserijregio's in Noord-Holland. Het bedrijfsleven en de gemeenten dragen ook bij aan het programma. Het accent ligt op het bevorderen van de lokale werkgelegenheid in visserijregio's en op het versterken van de concurrentiekracht van de lokale economie.

De visserij zal niet kunnen groeien in omvang. Het behoud van een rendabele sector wordt dan ook gezocht in modernisering: productvernieuwing, kostprijsverlaging en 'verbreding' richting recreatie en toerisme. Met steun uit het Europees visserijfonds en van de provincie krijgen de lokale economie en visserijsector een impuls. Lees meer over hoe u subsidie aan kunt vragen op www.blueportnoordwest.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl