Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 augustus 2013 NHN: Bijeenkomst Waterkansen in Noord-Holland Noord op 29 augustus 2013 in Medemblik

Naar aanleiding van het opstellen van de Kansenkaart voor waterrecreatie en watertoerisme zijn er in de afgelopen periode gesprekken gevoerd tussen gemeenten, ondernemers en het Ontwikkelingsbedrijf NHN en is er gekeken naar mogelijke raakvlakken tussen de verschillende voorgenomen projecten in havens en langs de recreatieve vaarwegen in Noord-Holland Noord. Voor een aantal van deze projecten lopen thans subsidieaanvragen in het kader van de WED regeling van de provincie Noord-Holland.

Graag gaan wij met u in gesprek over regionale afstemming en samenwerking tussen gemeenten en ondernemers met als doel een versterking van het regionale aanbod.

Het is voor zowel gemeenten en ondernemers, als ook het OntwikkelingsbedrijfNHN van belang om op de hoogte te zijn van wat er speelt in de regio op dit gebied en om van elkaar te kunnen leren en te kijken naar samenwerkingsmogelijkheden bij bepaalde uitvoeringsactiviteiten.

Datum : Donderdag 29 augustus 2013
Tijd : 13:30 - 17:00 uur (incl borrel)
Locatie : Brasserie MED
Adres : Vooroever 2, Medemblik

U kunt zich aanmelden via www.nhn.nl (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl