Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 augustus 2013 Aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2014 kan tot 27 september 2013

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan topondernemers in de tuinbouw. Bent u, of kent u die topondernemer die op basis van een visie en strategie innoveert en niet altijd de gebaande paden volgt om het doel te bereiken? Aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs kan tot vrijdag 27 september 2013!

De tuinbouw kent heel veel ondernemers, van grote internationale bedrijven tot teeltbedrijven bescheiden in omvang. Samen vormen zij de ruggengraat van deze veelzijdige sector. De Tuinbouw Ondernemersprijs wil ondernemers belonen voor goed ondernemerschap. Tevens wil het meer bekendheid geven aan en belangstelling wekken voor de positieve ontwikkelingen in de tuinbouw sector.

Voor meer informatie over de Tuinbouw Ondernemersprijs: www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl