Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 augustus 2013 De Riepel / Loopuytpark in Julianadorp bekroond met ster Keurmerk Veilig Ondernemen op 20 augustus 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Winkelgebied De Riepel/Loopuytpark ontvangt dinsdagavond 20 augustus 2013 de ster voor het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Deze ster is een bekroning voor ondernemers, politie, brandweer en gemeente Den Helder die samen afspraken hebben gemaakt om het gebied schoon, heel en veilig te houden.

De ster wordt tijdens het laatste Pleinfeest in Julianadorp door de heer Rob Smeele, adviseur Veilig Ondernemen Regio Noord-Holland en Friesland, uitgereikt aan burgemeester Koen Schuiling.

Burgemeester Schuiling: 'Ik ben heel trots op het resultaat dat we met elkaar hebben bereikt. Naast de goede kwaliteit van de winkels, zorgt het Keurmerk Veilig Ondernemen voor een nog aantrekkelijker en veiliger winkelgebied."

Met de Julianadorpse KVO-ster komt de teller KVO-sterren in Den Helder op zes.

De andere sterren zijn toegekend aan: de Helderse Binnenstad, het Ravelijncenter, Winkelcentrum De Schooten Plaza, de Marsdiepstraat en het bedrijventerrein Kooypunt.

U wordt van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn. De uitreiking vindt plaats om 19.00 uur in winkelcentrum De Riepel.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl