Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 augustus 2013 Ondernemers en overheid opgelet: de Leisure Board gaat on tour! 4 september, 6 en 21 november 2013

Inmiddels hebben ondernemers en overheid uit Noord Holland Noord gehoord van Leisure Board. Maar wat is Leisure Board nu precies? Wat is haar visie op de vrijetijdsindustrie in Noord Holland Noord? Hoe ziet de vrijetijdsector er in 2025 uit? En hoe gaan wij dit gezamenlijk in de markt zetten?

Leisure Board On Tour

Speciaal om deze vragen te beantwoorden en om in samenwerking de doelen van de Leisure Board ook daadwerkelijk te gaan behalen, wordt de Leisure Board Tour georganiseerd. De tour leidt door de 4 regio's in Noord Holland Noord: Westfriesland, Waterland, Alkmaar en de Kop van Noord Holland.

4 september 2013 bijt de tour het spits af in Hoorn voor de regio Westfriesland.

Vanaf 19.00 opent gemeentehuis Hoorn haar deuren voor toeristische ondernemers, raadsleden, collegeleden, beleidsmedewerkers en het bedrijfsleven. Om half 8 geeft wethouder Aart Ruppert de aftrap van de avond. In een interactieve setting presenteert programmamanager Adriana Stam samen met marketeers en experts de toeristische visie en de destinatie marketing van Noord Holland Noord. De visie van Leisure Board moet de stip op de horizon worden waar de hele vrijetijdseconomie zich in kan herkennen en waar de sector zich een gezonde toekomst mee verzekert. Maar het moet ook een visie zijn die ondernemers inspireert en richting geeft en verankerd wordt in de gebiedsagenda's van de bestuurlijke regio's en in de toeristische beleidsplannen van de gemeenten.

Kortom: het moet van ons allemaal worden.

De avond wordt afgesloten door een kennispanel met de Leisure Board quiz, met experts van de Kamer van Koophandel, Rabobank, VVV, RECRON en Stichting Vrijetijdsindustrie. De winnaar krijgt een wereldreis door Noord Holland Noord aangeboden, in samenwerking met het Noordhollands Dagblad en de regionale VVV's.

Programma

U kunt zich opgeven voor de eerste avond in Hoorn op

De tour loopt nog tot en met november 2013 en doet verder de regio's Alkmaar op 6 november, Kop van Noord-Holland op 21 november 2013 en Waterland (datum nog onbekend) aan. (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl