Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 september 2013 Werksessie Inspireer NHN op 3 oktober 2013 in Heerhugowaard

Op donderdag 3 oktober 2013 is er voor alle deelnemers aan Inspireer NHN de werksessie 'Een stap vooruit'. Naast de publiciteit die we rondom de verkiezing hebben gerealiseerd willen we de inspirerende arbeidsinitiatieven ook op een andere manier ondersteunen.

Verkiezing Inspireer NHN

Tijdens de werksessie gaan we met elkaar en met een expertpanel aan de slag om de initiatieven nog sterker te maken. We kunnen hen verbinden met ons brede netwerk in de regio Noord-Holland Noord, de wegen tonen naar mogelijke subsidies, ondersteunen in het profileren van een initiatief of het organisatorisch structureren van de arbeidsinitiatieven.

Week van het Werk

De werksessie maakt onderdeel uit van de Week van het Werk en wordt op donderdag 3 oktober 2013 gehouden van 14.30 uur (inloop) tot 17.00 uur gehouden bij de winnaar van Inspireer NHN, Espeq in Heerhugowaard.

Aanmelden

Opgeven kan middels een mailtje naar . Wij vernemen ook graag met hoeveel personen u deelneemt.

Meer over het expertpanel en het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. (Bron: Inspireer NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl