Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 oktober 2013 Conferentie Agriboard op vrijdag 29 november 2013 in Hoorn

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - De jaarlijkse Agriboardconferentie vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november 2013 in Schouwburg en Congrescentrum Het Park te Hoorn. De conferentie staat in het teken van de transitie in de agribusiness. De inleiders staan garant voor een boeiende middag en zullen ingaan op de transitie in de agribusiness: regionaal, bovenregionaal en mondiaal.

Tijdens deze conferentie vindt de transitie plaats van Agriboard Noord-Holland Noord naar Greenport Noord-Holland Noord. Er wordt teruggekeken op vijf jaar Agriboard en we kijken als Greenport Noord-Holland Noord vooruit naar de periode 2014 -2017. Tevens zal worden stilgestaan bij het vertrek van de programmadirecteur van de Agriboard, de heer Jacques C. Dekker.

De conferentie is een besloten bijeenkomst. De uitnodigingen worden rond 29 oktober 2013 verzonden. Indien u geen uitnodiging hebt ontvangen, maar toch de de conferentie wilt bijwonen, kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Agriboard via of telefonisch: 088-123 7777.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl