Business Nieuws: 22 oktober 2013 Symposium Composiet in Opmars op 6 november 2013 in Alkmaar

Hierbij nodigen wij u graag uit voor het symposium georganiseerd door Groot Composiet en haar partners: Composiet in Opmars op Woensdag 6 november 2013 in het AZ Stadion Alkmaar.

ATO is penvoerder van de Open Innovatie Alliantie Groot Composiet. Om voldoende onderscheidend te zijn tussen andere Composite Valleyís zowel binnen, als buiten Nederland kiest ATO/Groot Composiet ervoor zich te richten op de ontwikkeling en productie van grote producten en halffabrikaten. Het gaat hier om composiet ter vervanging van producten of halffabrikaten die uit staal, hout of ander basismateriaal zijn vervaardigd. Denk hierbij aan bruggen en binnenvaartschepen, maar ook aan schotten, dekluiken, gevels, vijzels en turbinebladen.

Laat u inspireren door de dynamische markt van composieten en wordt op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en trends op composiet gebied. In een sterk programma laten aansprekende bedrijven, snelle groeiers, kennis- en onderzoeksinstellingen zien wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Duik in een van de vele parallel sessies de diepte in op het gebied van Transport, Industrie, Bouw, Maritiem en Civiel.

Doe uw voordeel met inzichten van:

Kom inspiratie snuiven, netwerken en zie hoe composieten in nieuwe markten commercieel toegepast kunnen worden.

Kosten: GEEN

Download de uitnodiging voor het symposium georganiseerd door Groot Composiet en haar partners via www.ato.nl (Bron: ATO Noord Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl