Business Nieuws: 24 oktober 2013 Plaatsingsbonus voor jongeren. Vacature? Neem een jongere in dienst

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Werkgevers kunnen tot Ä 2.000 op jaarbasis ontvangen als zij een jongere een (leer)baan aanbieden. Daarnaast kunnen jobcoaches extra begeleiding voor de jongere verzorgen.

De plaatsingsbonus is er tot eind 2014 als stimulering voor werkgevers die Noord-Hollandse jongeren tussen de 16 tot en met 27 jaar en zonder startkwalificatie aan een baan, leerwerkplek of stage helpen. Het bedrag is een tegemoetkoming in de kosten van opleiding en begeleiding. Er zijn in totaal 700 plaatsingsbonussen te vergeven. Het initiatief komt voort uit het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid Noord-Holland Noord 2.0.

Contact

Zoekt u, als werkgever, een jongere zonder startkwalificatie en wilt u een plaatsingsbonus aanvragen, kijk dan op www.subsidiecalculator.nl voor meer informatie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl