Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 oktober 2013 Plaatsingsbonus voor jongeren. Vacature? Neem een jongere in dienst

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Werkgevers kunnen tot Ä 2.000 op jaarbasis ontvangen als zij een jongere een (leer)baan aanbieden. Daarnaast kunnen jobcoaches extra begeleiding voor de jongere verzorgen.

De plaatsingsbonus is er tot eind 2014 als stimulering voor werkgevers die Noord-Hollandse jongeren tussen de 16 tot en met 27 jaar en zonder startkwalificatie aan een baan, leerwerkplek of stage helpen. Het bedrag is een tegemoetkoming in de kosten van opleiding en begeleiding. Er zijn in totaal 700 plaatsingsbonussen te vergeven. Het initiatief komt voort uit het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid Noord-Holland Noord 2.0.

Contact

Zoekt u, als werkgever, een jongere zonder startkwalificatie en wilt u een plaatsingsbonus aanvragen, kijk dan op www.subsidiecalculator.nl voor meer informatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl