Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 oktober 2013 ZAP Anna Paulowna 100 jaar: Koninklijk

Tijdens de druk bezochte viering van het eeuwfeest op 10 oktober 2013 werd ZAP Anna Paulowna door de commissaris van de Koning, dhr. Remkes, het predicaat Koninklijk toegekend.

Een prachtige kroon op het werk van de leden, telers, bestuurders, directeuren en personeel in de afgelopen eeuw.

De leden kregen op de 100-ste verjaardag van de ZAP, het jubileumboek thuis. Commissaris der Koning Remkes en burgemeester Nawijn van Hollands Kroon ontvingen het boek uit handen van auteur Margriet Paarlberg tijdens het eeuwfeest. Alle gasten kregen een exemplaar mee naar huis.

U kunt het dikke, 185 pagina's tellende, rijk geïllustreerde boek ook kopen bij de ZAP. Voor meer informatie. Bel ons of mail naar om het boek te bestellen.

Fotos van het eeuwfeest zijn te vinden op www.zapannapaulowna.nl (Bron: ZAP Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl