Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 november 2013 John van der Starre nieuwe president-commissaris van Ontwikkelingsbedrijf NHN

Op 31 oktober 2013 hebben de aandeelhouders van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders drs. J. (John) van der Starre RA benoemd tot president-commissaris van NHN. De heer Van der Starre volgt hiermee de heer drs. Toon van Asseldonk op.

NHN is het Ontwikkelingsbedrijf voor de regio Noord-Holland Noord. NHN werkt in opdracht van Provincie Noord-Holland en de gemeenten in Noord-Holland Noord aan het versterken van het vestigingsklimaat in de regio om optimale groei van bedrijvigheid en investeringen mogelijk te maken.

is bestuurskundige en is partner geweest bij PWC. Nu is hij interim CFO bij Staatsbosbeheer en hij heeft ruime ervaring op het gebied van transitie- en fusieprocessen. Van der Starre: "Ik zie Noord-Holland Noord als een sterke regio waar heel veel mogelijk is. Ik zie er naar uit om als president-commissaris van het Ontwikkelingsbedrijf eraan bij te dragen dat het vestigingsklimaat niet alleen wordt versterkt, maar ook meer zichtbaar wordt in Nederland en daar buiten."

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl