Business Nieuws: 04 november 2013 John van der Starre nieuwe president-commissaris van Ontwikkelingsbedrijf NHN

Op 31 oktober 2013 hebben de aandeelhouders van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders drs. J. (John) van der Starre RA benoemd tot president-commissaris van NHN. De heer Van der Starre volgt hiermee de heer drs. Toon van Asseldonk op.

NHN is het Ontwikkelingsbedrijf voor de regio Noord-Holland Noord. NHN werkt in opdracht van Provincie Noord-Holland en de gemeenten in Noord-Holland Noord aan het versterken van het vestigingsklimaat in de regio om optimale groei van bedrijvigheid en investeringen mogelijk te maken.

is bestuurskundige en is partner geweest bij PWC. Nu is hij interim CFO bij Staatsbosbeheer en hij heeft ruime ervaring op het gebied van transitie- en fusieprocessen. Van der Starre: "Ik zie Noord-Holland Noord als een sterke regio waar heel veel mogelijk is. Ik zie er naar uit om als president-commissaris van het Ontwikkelingsbedrijf eraan bij te dragen dat het vestigingsklimaat niet alleen wordt versterkt, maar ook meer zichtbaar wordt in Nederland en daar buiten."

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl