Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 november 2013 Leisure Board Noord-Holland presenteert Visie 2025

leisureboard nhn visie 2025 De vrijetijdseconomie - Leisure - zorgt voor ruimt 5% van de werkgelegenheid in de regio Noord-Holland-Noord. Onlangs presenteerde de Leisure Board haar toekomstplannen: de Visie 2025.

In de Leisure Board werken ondernemers, overheid en onderwijs (triple helix) samen. Vertegenwoordigers van deze partijen hebben bouwstenen voor de visie aangeleverd. De Visie 2025 beschrijft hoe de vrijetijdssector in de regio NoordHolland Noord zich de komende jaren moet gaan ontwikkelen. De visie vormt de basis voor het maken van keuzes en het formuleren van doelstellingen.

Hoofdlijnen

De Visie 2025:

Missie

Leisure Board heeft als missie: een gezonde leisure sector met een breed gedragen visie en een effectieve positionering van de regio door het verbinden van bestaande middelen en kwaliteiten. Leisure Board zet zich in om de groei van de vrijetijdssector en haar aandeel in de regionale economie in Noord-Holland Noord, te bevorderen. Deze inzet is er op gericht om te komen tot een gezonde en innovatieve vrijetijdssector, met onderscheidend en duurzaam aanbod. Om dit doel te bereiken verbindt Leisure Board ondernemers, overheden en onderwijs in de regio. Zij ondersteunt en inspireert hen, en coördineert, faciliteert en stimuleert innovatie waar nodig. Leisure Board bewaakt het proces en de voortgang om te komen tot de gewenste situatie zoals omschreven in de visie 2025 NHN voor de vrijetijdssector.

U kunt de visie downloaden via www.leisureboard.nl (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl