Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 november 2013 Agriboard Noord-Holland Noord wordt Greenport Noord-Holland Noord

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - Agriboard Noord-Holland Noord organiseert vrijdag 29 november 2013 in Schouwburg Het Park te Hoorn haar jaarlijkse bijeenkomst. De conferentie staat in het teken van de transitie in de agribusiness.

Transitie in de agribusiness, een complete metarmose?!

Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities aan de Erasmus Universiteit licht o.a. zijn stelling "de huidige crisis kan niet lang genoeg duren" toe en wat er zijns inziens noodzakelijk in de agribusiness moet veranderen op nationaal en internationaal niveau en op organisatorisch vlak.

Siem Jan Schenk, voorzitter LTO Noord, geeft zijn visie op de ontwikkelingen en tendensen in de agribusiness voor de komende jaren en geeft tevens aan op welke wijze o.a. zijn organisatie daarop zal moeten anticiperen: "Bestuurlijke transitie: wat biedt de toekomst?"

Rob Baan, Chief Executive Tuinder (Koppert Cress), laat vanuit de historie zien welke enorme kans er ligt in de toekomst van o.a. de tuinbouw in Nederland. Wat is noodzakelijk voor onze transitie in denken en handelen m.b.t. de waarde van voedsel?

Gedeputeerde Jaap Bond, voorzitter van de Stuurgroep Agriboard NHN, kijkt terug op 5 jaar Agriboard en geeft een toelichting op de activiteiten van de Greenport NHN gedurende de periode 2014 -2017.

Tijdens deze conferentie vindt ook de transitie plaats van Agriboard Noord-Holland Noord naar Greenport Noord-Holland Noord.

Het nieuwe logo van Greenport Noord-Holland Noord wordt gepresenteerd en er is aandacht voor het afscheid van programmadirecteur Jacques C. Dekker.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl