Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 november 2013 ISD Beurs 'Gezond aan het werk' op donderdag 28 november 2013 in Schagen

De ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) organiseert op donderdag 28 november 2013 van 09.00 tot 13.00 uur weer een ISD Beurs. Het thema van de beurs is deze keer 'Gezond aan het werk'. De beurs vindt plaats in het gebouw van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland aan het Westerpark 20 te Schagen.

In het kader van het thema Gezond aan het werk heeft ziektekostenverzekeraar Univé aangeboden actief deel te nemen aan deze dag.

Univé biedt een fitcheck aan waarbij bezoekers o.a. hun bloeddruk kunnen laten meten en advies kunnen krijgen van een fitcoach/diëtiste.

Werk

In het kader van het thema werk kunnen bezoekers, net als voorheen, weer terecht bij werkgevers die werknemers zoeken voor zowel betaald (regulier en uitzendwerk) als vrijwilligerswerk.

Handige tips voor een goede cv en sollicitatiebrief krijgt u van onze CV dokters.

De volgende werkgevers, organisaties en vrijwilligersorganisaties zullen op de ISD Beurs aanwezig zijn:

AB Noord-Holland, Randstad, Tempo Team, Stichting Kroondieren, Herenbos personeelsdienst, Zorgboerderij Dijkgatshoeve, Intercessie uitzendbureau, Talent voor Techniek, Ocean Wide, Stichting Land Hoenderdaell, Carrière uitzendbureau, Woonzorggroep Samen, Vrijwilligerspunt de Schakel, Midgard, Instituut voor midden en, Univé, kleinbedrijf, Eures, UWV, Cliëntenraad ISD-KNH, 't Arker Boetje

Inkomen

Tijdens de beurs besteden we ook aandacht aan het inkomen. Zo kunt u terecht voor informatie over schuldhulpverlening of over minimaregelingen zoals de bijzondere bijstand en de langdurigheidstoeslag. De Bbz consulenten staan klaar voor zelfstandigen met financiële problemen. Zij kunnen aangeven welke regelingen er zijn en hoe de ISD-KNH zelfstandigen kan ondersteunen. (Toekomstige) zelfstandige ondernemers kunnen informatie krijgen over het oprichten van een bedrijf en financieel gezond ondernemen.

't Arker Boetje verkoopt opnieuw sollicitatiekleding voor E 1 per stuk.

Onderwijs

De consulenten van het RMC kunnen alles vertellen over opleidingen in de regio, voltijd, deeltijd en duaal, en welke mogelijkheden er eventueel voor u zijn. Er is ook informatie verkrijgbaar over de opleidingen van het ROC Kop van Noord-Holland en het Horizon College.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl