Business Nieuws: 27 november 2013 Rian van Dam benoemd als nieuwe programmamanager Greenport Noord-Holland Noord

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - Per 1 februari 2014 is Rian van Dam de nieuwe programmamanager van Greenport NHN (de huidige Agriboard NHN). Zij volgt daarmee Jacques Dekker op, die vanaf de start van de Agriboard, nu ruim vijf jaar geleden, deze functie bekleedde en een grote bijdrage geleverd heeft aan de ontwikkeling van de Agriboard NHN en de totstandkoming van de Greenport NHN

Wagenings ingenieur Rian van Dam was van 2006-2011 wethouder in Alkmaar, met onder andere Economische Zaken, Financiën, Onderwijs en Toerisme in haar portefeuille. In die periode was ze tevens voorzitter van het RPA (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid). Sinds een jaar is zij wethouder in Enkhuizen met een vergelijkbare portefeuille als in Alkmaar. In de tussenliggende periode werkte zij als zelfstandig adviseur.

Het bestuur van de Stichting Agriboard NHN is uitermate verheugd dat met de komst van Rian van Dam deze belangrijke vacature is ingevuld.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl