Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 december 2013 BedrijvenPark de Dogger opgeleverd (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vanaf de parkeerplaats voor de Techniek Campus heb je een mooi uitzicht over het nieuwe BedrijvenPark de Dogger, dat door wethouder Suzanne den Dulk officieel is opgeleverd. Op 29 november 2013 legt zij de groene loper uit voor ondernemers die hier aan hun toekomst willen bouwen.

Hoogwaardige kwaliteit

Dit bedrijvenpark is uniek in de regio. Een deel van de kavels is bestemd voor mensen die wonen en werken willen combineren. Wethouder Den Dulk: "je kunt je voorstellen hoe het er straks uitziet. Als je over een paar jaar op deze plek staat, springen de hoogwaardige kwaliteit van de bebouwing en de omgeving meteen in het oog. Ondernemers kunnen hier een stijlvol pand bouwen met een architectonisch karakter. Deze bijzondere gebouwen komen dan goed tot hun recht in deze parkachtige omgeving met veel groen, een bomenlaan en water. Voor ondernemers die hier in de toekomst gaan werken en eventueel ook wonen, rolt de gemeente de groene loper uit. Zij zijn van harte welkom en we zullen belangstellenden stap voor stap begeleiden in het hele proces van aankoop tot nieuwbouw."

bedrijfsborddedogger

Ruimte voor ondernemers met ambitie

De gemeente draagt mensen met ondernemerszin een warm hart toe. Ondernemers zien de vele kansen die Den Helder te bieden heeft. Onze haven is de thuisbasis van de Koninklijke Marine en de offshore, op steenworp afstand ligt Den Helder Airport en we zijn sterk in kennis in de technische en maritieme sector. De maatschappelijke dienstverlening met een regionale functie is in de directe omgeving ook goed vertegenwoordigd. Al deze bedrijvigheid biedt kansen voor ondernemerschap. Of het nu gaat om bedrijven met veel medewerkers, ZZP'ers met een flexibele huisvestingswens, ambachtelijke ondernemers of dienstverleners die wonen en werken willen combineren. Dynamische ondernemers vinden op BedrijvenPark de Dogger ruimte om ambities waar te maken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl