Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 december 2013 Conferentie Agriboard: de transitie in de agribusiness, een complete metamorfose - GreenPort Noord-Holland Noord

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - De jaarlijkse Agriboardconferentie vind dit jaar plaats op vrijdag 29 november 2013 in Schouwburg en Congrescentrum Het Park te Hoorn. De conferentie stond in het teken van de transitie in de agribusiness.

GreenPort Noord-Holland Noord is een van de meest veelzijdige agriregio's van Nederland. De regio heeft een productiewaarde van ongeveer 3 tot 3,5 miljard euro. Dit betekent werkgelegenheid voor 15.000 - 20.000 werknemers in de primaire agrarische sectoren.

GreenPort Noord-Holland Noord is één van de 6 greenports in Nederland. In Noord-Holland Noord zijn verschillende sterke sectoren aanwezig: akkerbouw, visserij, bollenteelt, dierhouderij, fruitteelt, glastuinbouw, vollegrondsgroenteteelt en zaadveredeling.

Strategie van de GreenPort Noord-Holland Noord 2014 - 2017

Door de stuurgroep van de GreenPort NHN is de volgende strategie vastgesteld:

Het uitvoeringsprogramma is in voorbereiding en zal eind 2013 worden gepubliceerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl