Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 december 2013 Tiende Helderse KVO-ster voor Winkelcentrum SchootenPlaza (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Winkelcentrum SchootenPlaza heeft vorige week zijn tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt gekregen. Rob Smeele van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid overhandigde de oorkonde en bijbehorende steen aan Koen Schuiling, burgemeester van Den Helder, en aan Jacco Kat, voorzitter van het KVO. De teller voor Den Helder komt hiermee op tien sterren!

Het winkelcentrum heeft de tweede ster behaald omdat zowel de ondernemers als de politie, de brandweer en de gemeente er alles aan doen om het centrum veilig en schoon te houden. Tijdens de uitreiking vertelt een van de voorbijgangsters: "Ik woon in de Schooten en kom hier altijd mijn boodschappen doen, ik voel me altijd veilig en het is zeer prettig winkelen".

Feestje

Rob Smeele: "Ik weet nog dat ik hier twee jaar geleden stond toen ik de eerste ster uitreikte. De verbouwing van het winkelcentrum was toen net een feit, maar er moesten nog wat zaken aan de buitenzijde worden gerealiseerd. Huisnummers, verlichting, witte kruisvlakken om illegaal parkeren tegen te gaan. Sommige zaken duurden wat langer dan normaal, maar ze zijn nu allemaal afgerond".

Jacco Kat en Koen Schuiling prijzen de samenwerking tussen de ondernemers, brandweer, politie en gemeente. Schuiling: "Tien sterren in Den Helder, dat is echt reden voor een feestje". Toch heeft Jacco Kat nog meer wensen op zijn lijstje: "We zouden nog wel wat meer parkeergelegenheid willen creëren in de omgeving. Vooral op vrijdag en zaterdag is het lastig hier een plek te krijgen, dan is het erg druk." De wens voor meer parkeergelegenheid is neergelegd bij de gemeente en die beoordeelt het verzoek.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl