Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 december 2013 Lancering "VAN HOLLANDSE BODEM" Noord-Holland Noord

Op 12 december 2013 heeft Noord-Holland Noord een gezicht gekregen. In het Afas Stadion in Alkmaar kwamen 180 ondernemers en bestuurders bij elkaar om de lancering © VAN HOLLANDSE BODEM bij te wonen.

Vanaf nu kunnen ondernemers, gemeenten en organisaties gebruik maken van het thema: © VAN HOLLANDSE BODEM. Een thema dat iedereen kan gebruiken. Dat opvalt, uitdaagt en soms een glimlach oplevert. Als het uit Noord-Holland Noord komt, dan is het goed.

regio van hollandse bodem - noord-holland noord

Drie ondernemers © Van Hollandse Bodem, vertelden hun verhaal en wat zij met de regio hebben: Wim Tromp, met zijn bedrijf wereldwijd marktleider op het gebied van röntgenapparatuur, Jan Gunneweg, uitvinder van de houten fiets die wereldwijd wordt verkocht en Jack Kranenburg, commercieel directeur van Agriport A7, het grootste en meest innovatieve glastuinbouwgebied van Nederland. Alle drie hebben ze gemeen dat ze © Van Hollandse Bodem zijn. Ze zien mogelijkheden waar anderen ze niet zien. Ze geloven in zichzelf en de mogelijkheden van de regio en gaan met hun waar de hele wereld over. De kernwaarden van © Van Hollandse Bodem zijn niet toevallig gekozen. Vindingrijk, met handelsgeest, open en daadkracht. Dat is waar we voor staan en dat gaan we de komende tijd uitdragen.

Het enthousiasme is groot. Men herkent zich in de kernwaarden en het verhaal van het regiomerk. Verschillende aanwezigen gaven meteen aan het logo te gaan gebruiken. Ook het eerste product © Van Hollandse Bodem, de Medemblikker Mop, werd uitgedeeld.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord beheert het logo en het merk en zal de komende tijd nog meer met de regio in gesprek gaan, zodat © Van Hollandse Bodem steeds meer ambassadeurs zal kennen. Dan zal de regio Noord-Holland Noord bekend staan als de regio waar van alles gebeurt, waar altijd de zon schijnt en waar de bewoners en bedrijven zich thuis voelen. Gewoon omdat al het goede van Nederland hier te vinden is!

Bent u ook © Van Hollandse Bodem? Kijk op www.regiovanhollandsebodem.nl of neem contact met ons op: service@regiovanhollandsebodem.nl. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl